Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Σαββατοκύριακο 28-29/9/2013 στη Φωκίδα

Το Σ/Κ που μας πέρασε, αρκετοί πιλότοι θέλοντας να πετάξουν στη εκπληκτική Γκιώνα,εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα ανεπίσημα την νέα απογείωση ήρθαν στη περιοχή με αρκετές ελπίδες για καλές πτήσεις. 

Δυστυχώς οι πτήσεις που περιμέναμε δεν πραγματοποιήθηκαν και ο δυτικός άνεμος δεν επέτρεψε να πετάξουμε απο την "νέα μεγάλη". 
Επειδή  όμως οι ωραίες πτήσεις δεν κρίνονται μόνο απο τα πολλά χιλιόμετρα που διανύεις, αλλά και απο την ομορφιά του τοπίου, την Κυριακή μια τέτοια πανέμορφη πτήση κάναμε όλοι οι πιλότοι που είμασταν εκεί στη Δυτική Γκιώνα.
Η  καθυστέρηση στο χρόνο άφιξης στη κατάλληλη απογείωση,μπορεί να μας κόστισε σε χιλιόμετρα, αλλά μας αποζημίωσε με την μοναδική θέα των δύο οροσειρών Γκιώνας και Βαρδουσίων, του Κορινθιακού κόλπου και της λίμνης του Μόρνου, που οι ήπιες συνθήκες επέτρεψαν να απολάυσουμε με το παραπάνω.

Μας έμεινε όμως όλων η επιθυμία να επιστρέψουμε για να πετάξουμε " όπως πρέπει " στη νέα αυτή μεριά.


Η ζεστή ατμόσφαιρα, η ωραία παρέα και  τα χαμόγελα όλων έκαναν τη συνάντηση ακόμη πιο όμορφη, πόσο μάλλον όταν προσγειώνεσαι δίπλα στο κύμα, αφού κάνεις την υπέροχη κρουαζιέρα των τριγύρω νησιών, με πολύ ύψος και με μια παγωμένη μπύρα να σε περιμένει εκει δίπλα απο τη θάλασσα που προσγειώθηκες.
Στο επανειδείν




1 σχόλιο:

  1. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη και στα υπόλοιπα παιδιά που συνετέλεσαν ,ώστε να περάσουμε τόσο καλά .Φωκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή