Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!



Μετά από 3 χρόνια προσπαθειών, γραφειοκρατικών εμποδίων και πολλών πιέσεων της αερολέσχης μας, επιτέλους κατορθώσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο δημιουργίας μιας κατάλληλης απογείωσης στη Γκιώνα.

Μίας απογείωσης, που να είναι ακριβώς πάνω από προσγείωση, που να μη γίνεται ακατάλληλη από την ένταση του ανέμου, αν τυχόν επιλέξεις να πας αργότερα, όπως η υπάρχουσα στη Γκιώνα, κοντά σε μόνιμα θερμικά ανοδικά, αλλά και μεγάλη τόσο ώστε να επιτρέπει την ταυτόχρονη απογείωση πολλών πιλότων.

Ανοίχτηκε καινούριος δρόμος 760 μέτρων που οδηγεί σε περιοχή που θα μας παρέχει όλα τα παραπάνω και διαμορφώθηκε απογείωση 4 στρεμμάτων.
Το έργο αποδείχτηκε Φαραωνικό και τώρα βρισκόμαστε σε φάση τελειοποίησης της.
Η πρώτη δοκιμαστική έγινε με επιτυχία και σε λίγο θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε την ημερομηνία που θα μπορέσουμε να μαζευτούμε, να πετάξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι παρέα εγκαινιάζοντας την καινούρια απογείωση.

 Γι’αυτό λοιπόν… ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στην ΑΦΩΣΤΕΛ καλοπεταχτη η καινουργια απογειωση...σας πηρε 3 χρονια ...μμμμ καλα ειναι εμεις θα τα ξεπερασουμε στην ευρυτανια για την απογειωση στο Βελουχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή